Новомиколаївська селищна рада
Запорізька область, Запорізький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

обговорення

Дата: 19.02.2018 15:51
Кількість переглядів: 315

За рибу гроші.

 

Останні дні ми на собі відчули ніщевні удари з боку адміністрації в особі в.о. Грянистого В.І. і його прибічників. У перші дні  після їхніх  атак на нас, було дуже обідно і прикро. Напад будувався на брехні або ж на підміні фактів та розрахунках. Використали і нашу  ментальність, бо нам українцям,  всіх жалко. З нас по суті зробили монстрів, які не бажають  створювати нові робочі міста, не хочуть розбудовувати  інфраструктуру району, а навпаки хочуть розірвать район на шматки.

         Прикро не за їхню брехню, я за те що люди, наші люди, їм повірили і попідписували «їхні» звернення. Нашим  салом, по нашій шкурі.

         З того, що обіцяли, отам  з верху-нічого. На цей рік з обласного бюджету  виділять кошти ті які у 2017 році ми не використали з різних причин. Наприклад:1,4 млн.грн. на придбання сан. бочки на базі авто МАЗ, бо ми провели тендер на закупівлю  такого ж  обладнання  на базі авто ГАЗ 3309.Обіцяють екскаватор  навантажувач бо у томуж таки 2017 році щось сталося у облдержадміністрації  і ця техніка не дійшла на нашу Запорізьку область. Ще дають на капітальний ремонт даху на ЦРЛ 1,2 млн.грн. Всі ті  проекти,  які ми надсилали і просили фінансування лежать без розгляду.  А це в першу чергу водні  об’єкти.

         Що ще обіцяли. Обіцяли надати спеціалістів з області, щоб провести розрахунки по обєднанню. Жданики поїли. Тому вирішили самі, всі голови сільських, селищних рад 22 лютого збираються  з бухгалтерами і малюємо на чистому аркуші.

         Що з того вийде-опублікуємо в газеті.

         Мова буде йти про оптимізацію, яка передбачає скорочення, а не  розгалуження. Хто в першу чергу?- сільська освіта. Тому ніхто не їде і не рахує. На місцевому рівні порахували, що в нас коштів хватить на все ( тобто- зарплата та утримання), ще 2 млн. грн.. останеться на все що забажаємо.

         Я наведу приклад- у 2017 році на благоустрій селищної ради ми зі свого бюджету використали  7 млн.грн. Так, що таке 2 млн. грн. на  весь район?

         Хотілось би спочатку почути від Грянистого В.І. його автобіографію, тоді , може у людей стане більше натхнення на краще життя, яке він їм малює.

«Прилетит вдруг волшебник, в голубом вертолете и  безплатно покажет кино.»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь